Thuis

Shenzhen Toptoday Network Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het Netwerkco. van Shenzhentoptoday, Ltd hoofd het Netwerkproducten van CISCO HP H3C HUAWEI ZTE UBNT Mikrotik fiberhome….

Wij worden gevestigd binnen shenzhen, China. Hier is één van de grootste elektrische centra van China en verzamelt in binnen- en buitenland vele beroemde merken van.

Wij zijn een professionele leverancier belast met het voorzien van het materiaal van GPON ONU, van EPON ONU en OLT-, modems, routers, en andere computerproducten van hoogste kwaliteit en concurrerende prijzen.

Onze snelle reactie en uitstekende klantenondersteuning dragen tot de volledige tevredenheid van cliënten bij. Met de capaciteit van voldoende levering, kunnen wij aan de verschillende eisen van klanten voldoen.

Het bedrijf taxeert Integriteit - wij vormen vertrouwen door het zijn eerlijk en verenigbaar, eerlijk het communiceren duidelijk en, het maken van en het houden van realistische beloften, vertrouwen te beschermen en anderen te behandelen met eerbied.

Wij hebben rijke ervaring in dit gebied geaccumuleerd. Onder het getijde van stijgende economische globalisering, intense Internet-interactie en more and more informatie die diverse types vormen van verschillende media, zijn wij geëngageerd aan het voorzien van stabiele kwaliteit en correcte de dienstsystemen van ononderbroken innovatie en professionele oplossing om productkwaliteit te verzekeren.

Alle producten wij behandelen zijn de originele, zodat te hoeven u niet om zich over de kwaliteit ongerust te maken.

Alle producten zijn van de originele fabrieken.

Wij zullen u van goede kwaliteit en betere prijs voorzien, en wij zouden onze oprechte dienst voor u willen verlenen.

Wij verheugen ons op het samenwerken met u!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Toptoday werd opgericht in 2009, meer dan 10 jaar ontwikkelings en de productieervaringen, heeft ons bedrijf op fileds van de producten van het vezelnetwerk de nadruk gelegd

Onze hoofdopbrengst GPON/EPON OLT, ONU, voordeelproducten ook met inbegrip van media convertor, POE schakelaar, Router.

Toptoday is een leider en een deskundige in veiligheid en vezel de optische communicatie industrie in China geworden.

Shenzhen Toptoday Network Co., Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Agent

Verkoper

Merken : topulink

Aantal werknemers : 20~50

Jaarlijkse omzet : 5000000-7000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 60% - 70%